Mijn tattoo laten verwijderen met de PicoSure laser

Mijn tattoo laten verwijderen met de PicoSure laser

mijn tattoo laten verwijderen

Ik moet een jaar of 18 zijn geweest toen ik besloot om in mijn jeugdig enthousiasme mijn bovenarm met een Keltische Tribal op te fleuren. Hoewel ik de eerste jaren met volle trots bovenarms bloot over straten en stranden liep, verloor de tattoo door de jaren heen aan kracht en schoonheid en begon ik me steeds meer af te vragen of ik voor eeuwig aan deze jeugdzonde zou vastgekluisterd blijven. De afgelopen tien jaren heb ik verschillende behandelingen voor tattoo verwijderen onder de loep genomen, maar steeds bleef ik met een slecht gevoel achter. De ene keer leek me het resultaat niet bevredigend genoeg en de andere keer weer vlogen de kosten zo hard de pan uit dat ik voor het tattoo verwijderen een lening had moeten aangaan. Toen ik me bijna bij mijn getatoeëerde lot had neergelegd, bracht een collega me in contact me de mensen van Laserkliniek Maastricht. Hij had er zelf een eerste succesvolle behandeling met de Picosure laser opzitten en was ervan overtuigd dat deze behandeling ook voor mij weleens dé oplossing zou kunnen zijn. Wie niet waag niet wint, is steeds mijn motto geweest dus met volle moed maakte ik een afspraak bij de laserkliniek.

Na een eerste contact waarbij ik een glasheldere uitleg kreeg over de Picosure lasertechnologie, de voordelen maar ook de eventuele bijwerkingen, ging ik voor het eerst in lange tijd met een gerust hart weer naar huis. Mijn tattoo verwijderen redding was nabij. Nog dezelfde dag maakte ik een afspraak en enkele dagen later mocht ik voor het eerst onder de laser. We zijn nu 3 sessies verder en van mijn tattoo blijft niet veel meer over. Het resultaat is echt verbluffend en ik ben een tevreden man. Dankzij de mensen van laserkliniek maastricht en hun Picosure lastertechnologie begin ik weer met een propere lei en een propere bovenarm. Bedankt!

Hier een voorbeeldje van de Picosure tattoo verwijdering:


Comments are closed.